Nieuwe bedrijfslocatie SEO Balie

SEO Balie is al sinds een jaar en dag gevestigd in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Door de sterke groei van ons bedrijf wordt het nu echter tijd voor een nieuwe bedrijfslocatie. Vanaf medio 1 juli 2019  bent u van harte welkom in Maarsbergen.

SEO Balie is sinds de start van het bedrijf in 2017 gevestigd in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. De sterke groei van ons bedrijf noodzaakt echter een verhuizing naar een grotere, professionele en moderne locatie. Wij hebben deze gevonden in Maarsbergen. U bent vanaf medio 1 juli 2019 van hartelijk welkom in Maarsbergen Ambachtsweg 5 K gelegen pal achter de snelweg A12 (afrit 22)  en pal achter Restaurant La Place Maarsbergen.

Inloop Center
Onze nieuwe locatie voorziet ook in het makkelijk binnen kunnen lopen voor als u vragen heeft over uw website, webwinkel en/ of verbeteringen van uw vindbaarheid in de zoekmachines op internet. Ook het makkelijk kunnen binnen lopen voor een vrijblijvende en gratis SEO check van uw website of webwinkel voorzien wij op onze nieuwe locatie. En natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, thee of anders.

Missie
SEO Balie heeft als één van de belangrijkste doelstellingen om zorgeloos zonder enige kennis van uw kant uw internet presentatie te verzorgen en meer klanten/ bezoekers aan te trekken, meer naamsbekendheid te verkrijgen en een hogere omzet realiseren wanneer dat gewenst is.

Wie is SEO Balie?
SEO Balie is een Full service internetmarketing bureau | Online marketing strategie | Ontwikkeling en bouw van je website & webshop | Beheer en optimalisatie van websites & webshops | Search Engine Optimalisatie (SEO) | Lokale Marketing | Reputatie management

Hebt u een vraag of speciaal verzoek? De medewerkers van SEO Balie zijn altijd goed bereikbaar op de nieuwe bedrijfslocatie en denken graag mee over de best mogelijke oplossing voor uw internet presentatie. Vragen of een verzoek? Mail direct naar info@seobalie.nl, of bel met +31(0)343 769 208.