SEO Balie is al sinds een jaar en dag gevestigd in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Door de sterke groei van ons bedrijf wordt het nu echter tijd voor een nieuwe bedrijfslocatie. Vanaf medio 1 juli 2019  bent u van harte welkom in Maarsbergen. SEO Balie is sinds de start van het bedrijf in 2017 […]

SEO Balie is een full service internetmarketing bureau. Je kunt bij ons terecht voor de online marketing strategie, ontwikkeling van je website & webshop, beheer en optimalisatie van websites & webshops, Search Engine Optimalisatie (SEO), internet marketing campagnes en reputatie management.

Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van marketing, verkoop, internettechnologie en bedrijfskunde. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij verbeteren jouw online aanwezigheid op het web en zorgen voor meer bezoekers, merkbekendheid, omzet en klanten. En om uw presentatie compleet te maken kunnen wij u helpen met reputatie management voor een compleet en juist beeld van uw onderneming.

SEO Balie is specialist in Strategie, Online marketing & Website ontwikkeling, een internetmarketing bureau met passie en expertise voor het MKB, stichtingen, verenigingen en particuliere initiatieven.

Maar wat wij ook zijn is een internet bureau die u volledig ontzorgt zodat u met uw werkzaamheden bezig kunt blijven en wij met de onze.

Introductie nieuwe website SEO Balie op 1 juni 2019!

SEO Balie bouwt aan een nieuwe website welke nog duidelijker is voor klanten die niet of niet voldoende thuis zijn in de wereld van website en online marketing.