Nieuwe bedrijfslocatie SEO Balie

Nieuwe bedrijfslocatie in Maarsbergen voor SEO Balie

SEO Balie is al sinds een jaar en dag gevestigd in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Door de sterke groei van ons bedrijf wordt het nu echter tijd voor een nieuwe bedrijfslocatie. Vanaf medio 1 juli 2019  bent u van harte welkom in Maarsbergen.

SEO Balie is sinds de start van het bedrijf in 2017 gevestigd in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. De sterke groei van ons bedrijf noodzaakt echter een verhuizing naar een grotere, professionele en moderne locatie. Wij hebben deze gevonden in Maarsbergen. U bent vanaf medio 1 juli 2019 van hartelijk welkom in Maarsbergen Ambachtsweg 5 K gelegen pal achter de snelweg A12 (afrit 22)  en pal achter Restaurant La Place Maarsbergen.

Inloop Center
Onze nieuwe locatie voorziet ook in het makkelijk binnen kunnen lopen voor als u vragen heeft over uw website, webwinkel en/ of verbeteringen van uw vindbaarheid in de zoekmachines op internet. Ook het makkelijk kunnen binnen lopen voor een vrijblijvende en gratis SEO check van uw website of webwinkel voorzien wij op onze nieuwe locatie. En natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, thee of anders.

Missie
SEO Balie heeft als één van de belangrijkste doelstellingen om zorgeloos zonder enige kennis van uw kant uw internet presentatie te verzorgen en meer klanten/ bezoekers aan te trekken, meer naamsbekendheid te verkrijgen en een hogere omzet realiseren wanneer dat gewenst is.

Wie is SEO Balie?
SEO Balie is een Full service internetmarketing bureau | Online marketing strategie | Ontwikkeling en bouw van je website & webshop | Beheer en optimalisatie van websites & webshops | Search Engine Optimalisatie (SEO) | Lokale Marketing | Reputatie management

Hebt u een vraag of speciaal verzoek? De medewerkers van SEO Balie zijn altijd goed bereikbaar op de nieuwe bedrijfslocatie en denken graag mee over de best mogelijke oplossing voor uw internet presentatie. Vragen of een verzoek? Mail direct naar info@seobalie.nl, of bel met +31(0)343 769 208.

Full service internetmarketing bureau

SEO Balie is een full service internetmarketing bureau

SEO Balie is een full service internetmarketing bureau. Je kunt bij ons terecht voor de online marketing strategie, ontwikkeling van je website & webshop, beheer en optimalisatie van websites & webshops, Search Engine Optimalisatie (SEO), internet marketing campagnes en reputatie management.

Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van marketing, verkoop, internettechnologie en bedrijfskunde. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij verbeteren jouw online aanwezigheid op het web en zorgen voor meer bezoekers, merkbekendheid, omzet en klanten. En om uw presentatie compleet te maken kunnen wij u helpen met reputatie management voor een compleet en juist beeld van uw onderneming.

SEO Balie is specialist in Strategie, Online marketing & Website ontwikkeling, een internetmarketing bureau met passie en expertise voor het MKB, stichtingen, verenigingen en particuliere initiatieven.

Maar wat wij ook zijn is een internet bureau die u volledig ontzorgt zodat u met uw werkzaamheden bezig kunt blijven en wij met de onze.

SEO Balie - websitebouwer

Introductie nieuwe website en SEO Balie Support Center

Introductie nieuwe website en het SEO Balie Support Center op 1 juni 2019!

SEO Balie bouwt aan een nieuwe website welke nog duidelijker is voor klanten die niet of niet voldoende thuis zijn in de wereld van website en online marketing. Samen met het SEO Balie Support Center is er voldoende uitleg om duidelijkheid te krijgen wat allemaal nodig is voor een professionele website en online marketing. Bij SEO Balie is er niets dat wij belangrijker vinden dan het bieden van het best mogelijke niveau van ondersteuning en maximale prestaties van uw website. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om ons ondersteuningssysteem, de uitleg en de manier waarop we met klanten omgaan te verbeteren.